Фуршет

Фуршет - одне з найкращих рішень для проведення урочистого заходу,

на якому передбачається велика кількість гостей.

 

Слово "фуршет" походить від французького fourchette, що в перекладі означає «виделка».

Організація фуршету розуміється, як наявність ряду столів зі всілякими закусками, напоями та десертами.

Стільці та крісла відсутні. Гості можуть вільно переміщатися і самостійно вибирати страви з різноманітного меню.

 

Така форма обслуговування є комфортною не тільки для запрошених, а й організаторів,

так як не вимагає пошуку великих приміщень для розміщення всіх гостей.

Виїзний фуршет надає можливість насолодитися вишуканими закусками і напоями в будь-якому місці -

в конференц-залі, на природі або навіть в офісі.

 

"Гарант-сервіс" проводить фуршети в різних форматах:

власне фуршет, напів-фуршет, фінгер фуршет-дегустацію,

стилізовані накриття фуршету «мілітарі», «сир і вино» і так далі.